Om vårt företag

KVALITETSGARANTI

Skulle du inte vara nöjd med vårt jobb så kan du känna dig trygg. Garantin innebär att vi åtgärdar det direkt.

ANSVARSFÖRSÄKRING

Skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.

Miljö

Miljön är extremt viktig för oss och vi försöker minska vår inverkan på miljön på alla sätt vi kan. Vi använder så många miljömärkta produkter som möjligt och vi minskar ständigt användningen av kemikalier

PRIS

Priserna bestäms efter överenskommelse med er och det speglar vad ni väljer för tjänster, allt från kontorsstädning, Industri städning, fönsterputs mm.

VÅR AFFÄRSIDÈ

Vår affärsidè är att leverera kvalitetstjänster till alla som behöver Anna Maria städ tjänster. Vi vill vara ditt val när du önskar boka din tjänst av oss. Vi har som mål att ge dig som kund och beställare svar & offerter så snabbt vi kan. Vi vet att snabba och tydliga svar ger kunderna trygghet & tillit. Grogrunden för att ett avtal skall kunna upprättas där både du som kund och vi känner att vi lyckats. Vi vill lämna nöjda kunder bakom oss och först då känner vi att vi lyckats leverera förstaklassiga tjänster som vi tycker är en självklarhet.

VI UTFÖR DESSA TJÄNSER NEDAN!

  • Veckostädning
  • Storstädning
  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Trappstädning
  • Byggstädning

KVALITETSTJÄNSTER TILL BRA PRISER

Vårt mål är leverera hög kvalitet på våra tjänster. Vi tror på att kvalitetstjänster lönar sig i längden och att du som beställare då gärna vänder dig till oss igen när framtida behov finns. Priserna försöker vi pressa genom att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till fler kunder.

Varför välja oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för excellens. De husägare vi tjänar är beroende av oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar sina hem.

Med oss är din tillfredsställelse garanterad
Experterna hos Anna Maria Städ har åtagit sig att tillhandahålla noggrant städtjänster för våra värderade kunder rikstäckande. För att uppnå detta mål följer vi strikta standarder som förblir konsekventa över hela linjen.
Lokalt ägda Hemstädning tjänster
Livet är bara för kort för att städa ditt eget hem. Du borde kunna njuta av sinnesro genom att veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som är mer viktiga för dig, till exempel din familj och dina kära.
Vi garanterar vårt arbete
Rengöringsföretag strävar efter att ge högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Om du inte är helt nöjd med vår service, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter din rengöring så att vi kan lösa situationen.