Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Flyttstädning

Vi hjälper dig med flyttstädning då du flyttar från en bostad till en annan. Vi kan erbjuda dig en trygg och säker flyttstäd till fast pris, vi erbjuder alltid nöjd kund garanti till våra kunder. Vårt pris på flyttstädning ligger på attraktiva priser. Kontakta oss redan idag för pris på flyttstädning så kan du sen beställa flyttstädning som passar dina behov och önskemål. Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet och vi erbjuder dig därmed pålitliga & prisvärda flyttstädningar till våra kunder.

Vi är auktoriserade och vi städar alltid miljömässigt med hållbara produkter för  att skydda vår natur och miljö. Vi lämnar garanti på våra flyttstäd på sju dagar. Synpunkter? I så fall så åtgärdas det snarast av oss. Vi vet att med en väl utförd flyttstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in. Vi samarbetar med ett antal fastighetsbyråer i Umeå när det gäller visningsstädning och flyttstäd och de rekommenderar ofta oss till sina kunder.

Unna dig en flyttstädning och få tid över till annat viktigt i samband med flyttningen. Full garanti ingår.

Garanti

  • Vi vill att våra kunder ska vara nöjda, så därför lämnar vi en garanti på 48 timmar.
  • Skulle det finnas något som inte blir godkänt på besiktningen så kommer vi och rättar till det utan extra kostnad!

Betalning

  • Betalning sker mot faktura. Tänk på att uppge er nya adress vid bokningen av flyttstädningen.
  • Flyttstädning ingår i Hushållsnära Tjänster, som innebär att vi bara fakturerar halva kostnaden.
  • OBS. Eventuella avvikelser godkänner vi efter max. 48 timmar efter flyttstädningen har blivit utfört. Om du avbokar senare än sex arbetsdagar före bokad dag, utgår 50% debitering.