Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Om Anna Maria Städ

Varför ska du välja oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för excellens. De husägare vi tjänar är beroende av oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar sina hem.

  • Skulle du inte vara nöjd med vårt jobb så kan du känna dig trygg. Garantin innebär att vi åtgärdar det direkt.
  • Skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.
  • Miljön är extremt viktig för oss och vi försöker minska vår inverkan på miljön på alla sätt vi kan. Vi använder så många miljömärkta produkter som möjligt och vi minskar ständigt användningen av kemikalier.
  • Priserna bestäms efter överenskommelse med er och det speglar vad ni väljer för tjänster, allt från kontorsstädning, Industri städning, fönsterputs mm.
  • Det är samma personal som återkommer.

Vår affärsidé

Vår målsättning är att leverera kvalitetstjänster till våra kunder. Vi vill vara ditt val när du efterfrågar städ/fönsterputs. Vi har som mål att ge dig som kund och beställare svar & offerter så snabbt vi kan. Vi vet att snabba och tydliga svar ger kunderna trygghet & tillit. Vårt absoluta krav är nöjda kunder..

Kvalitetstjänster till bra priser

Vårt mål är leverera hög kvalitet på våra tjänster. Vi tror på att kvalitetstjänster lönar sig i längden och att du som beställare då gärna vänder dig till oss igen när framtida behov finns. Priserna försöker vi pressa genom att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till fler kunder.

Garanterad kundnöjdhet

Din tillfredsställelse är 100% garanterad hos Anna Maria Städ. Om du inte är nöjd med något område som vi har rengjort, ring bara inom 24 timmar och vi kommer tillbaka och åtgärdar.