Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Fönsterputsning

När du behöver hjälp med fönsterputs så vänd dig till oss med förtroende. Vi har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande och blänkande och rena fönster med riktigt bra resultat och pris. Vi erbjuder förstaklassig fönsterputs där vi har skickliga fönsterputsare som hjälper dig. Vid all vår fönsterputsning så använder vi rätt teknik och miljövänliga medel.

Vi vänder oss till privatpersoner och företag

Vi sköter fönsterputsningen till alla som önskar boka vår tjänst. Behöver dina fönster putsas så kommer vi och löser problemet. Spelar ingen roll om du är privatperson i lägenhet eller företagskund med ett stort antal fönster. För oss är inga jobb för stora eller för små. Vi arbetar på samma noggranna sätt oberoende hur många fönster som ska tvättas. Är det många fönster som skall putsas så anpassar vi personalstyrkan utifrån det.

Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän jobbet är korrekt utfört och du är nöjd med resultatet.