Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Kontorsstädning

Vi städar ert kontor på tider som passar er. Vi har ett flexibelt sätt att arbeta och vi vet att många föredrar just kontorsstädningen på kvällar och helger. Därför har vi anställt personal som sköter våra kontorsstädningar på alla tider på dygnet 24/7 så du skall kunna boka din kontorsstädning på tider som är bekväma för dig.

Att ha ett rent kontor är ert ansikte utåt. Då ni har era kundbesök så kan ni stolt visa upp ert rena kontor för era besökare. Vi erbjuder allt inom kontorsstäd och vi putsar era fönster och håller era kontorsmiljöer fria från damm.

Kontorsstäd till alla till rätt pris

Söker du kontorsstädning till bra pris kontakta oss. Vi vill vara det självklara valet då ni behöver hjälp med att hålla ert kontor rent. Våra låga priser beror på att vi kan hålla nere våra fasta kostnader både vad gäller inköp och materialval. Anlita oss som är proffs på kontorsstädning och gör istället det du är bäst på inom ditt företag. Du når oss alla dagar i veckan för en gratis offert.