Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning till attraktiva priser och bra kvalitet. Vid en byggstädning så gäller det att bli av med allt byggdamm eftersom det kan vara skadligt. Ordentliga byggstädningar innebär att man städar i alla skrymslen och vrår för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns trivsamt från första stund och det kan alla gånger vara värt det att belöna sig med en ordentlig byggstädning innan man flyttar in.

Genom en anlita oss för en byggstädning så får ni komma hem till en nystädad bostad. Vi är experter på byggstädning i Umeå och ser det som ett rent nöje att sköta byggstädningen hos många både företag och privatpersoner. Om ni funderar på att bygga eller renovera er bostad är det värt att sätta en slant på professionell byggstädning. Hos oss har vi städare med erfarenhet och yrkesstolthet.

Vad gör vi när vi byggstädar?

När vi utför en byggstädning tar vi bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen och avlägsnar även bygg soporna om så önskas. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vi åtar oss både små och stora projekt tillsammans med både stora och mindre företag. Under åren har vi fått alla att känna sig välkomna. Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstäd, avtäckning, fönsterputs och slutstäd i etapper.

När en byggnation eller stor renovering har gjorts krävs alltid en byggstädning för att få bort alla dammpartiklar och det är av stor vit att detta jobb utförs professionellt. Med hjälp av en byggstäd från oss kan du vara helt säker på att byggstädningen utförs minutiöst. Ditt hem eller lokal kommer att bli byggstädat och inget spår av byggdamm kommer att kunna skönjas. Vi erbjuder även bortforsling av överblivet byggmaterial vid alla byggstädningar.