Man kan göra allt själv - eller så tar man hjälp!

Vi på Annamarias Städ är proffs på allt som inkluderar städ och vardagslyx. Låt oss hjälpa till med just det DU behöver support med! Vi skräddarsyr lösningar till fast pris. Allt för att du som kund ska känna dig trygg. Nöjd kund garanti är självklart för oss.

Trappstädning

Vi sköter din trappstädning där alla moment ingår. Ett rent trapphus ger ett bra intryck både för de boende och besökande. En ren trapp är ett bra välkomnande. Vi erbjuder fasta priser på trappstäd och där vi skriver avtal  som beskriver vad du önskar få hjälp med. Fönsterputsning samt rengöring av biytrymmen som tvättstugor kan självklart bokas. Vi servar många bostadsrätter och innehavare av fastigheter med våra trappstädningar. Självklart välkomnar vi fler att ansluta sig till oss. Intervallerna på tillfällena ditt trapphus skall rengöras bestämmer ni själva. Vi utför det avtal vi kommit överens om.

Trappstädning till rätt pris

Vi har som mål att inom trappstädningenleverera kvalitet till rätt pris på vår trappstädning. Ju fler trappor det handlar om ju bättre pris kan vi ge dig som slutkund. Detta beror då på att det är framkörningstid till de olika adresserna. Så med andra ord kan vi erbjuda dig mängdrabatt på trappstädning.